Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Spor Koordinatörlüğü

Ankara Medipol Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü olarak, öğrencilerin fiziksel, ruhsal, sosyal ve sportif gelişimlerini artırmayı aynı zamanda aktif ve sağlıklı bireyler olmalarını amaçlamaktayız. Bununla birlikte başarılı olan öğrencilerimize ‘Takım Sporcu ve Bireysel Sporcu ’ adı altında burslarımızda sağlanmaktadır.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Okul Takımlarına Nasıl Katılabilirim ?
Her sene dönem başında okul takımı için seçmeler yapılmaktadır. Okul takımı seçme tarihleri sosyal medya sayfamızdan paylaşılmaktadır. Sosyal medya hesabımız için tıklayınız.
Sporcu Bursundan Nasıl Faydalanabilirim ?
Detaylı bilgi için tıklayın.
Müsabaka Tarihleri Vize - Final Sınavlarıyla Aynı Güne Denk Gelirse Ne Yapmalıyız ?
Üniversitemiz için müsabakaya katılan öğrenciler mazeret sınavına girmektedirler.
Takım Sporcularının Antrenman Tarihleri Ne Zaman ?
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun açıkladığı müsabaka takvimine göre antrenman tarihleri belirlenmektedir.

FUTBOL TAKIMI

BASKETBOL TAKIMI