Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

ETKİNLİKLERİMİZ

...

MEZUNİYET TÖRENİ

Dairemiz, öğrenci mezuniyet törenlerini düzenleyerek öğrencilerin bu özel anlarını kutlamayı amaçlar.

medsks
Mezuniyet törenlerimiz, öğrencilerin üniversite hayatlarını sonlandırarak başarılarını vurgulamak ve unutulmaz anılar yaşatmak amacını taşır.
medsks
Törenlerde, öğrencilerin aileleri, hocaları ve arkadaşları bir araya gelir. Program, öğrenci başarılarını vurgulayan konuşmalar, ödül törenleri ve mezuniyet diploması dağıtımını içerir.
medsks
Her törende, öğrencilere gelecekleri için tebrikler ileterek, edindikleri bilgi ve becerileri başarılarına nasıl entegre edecekleri konusunda ilham verici mesajlar veririz. Katılımcılara, mezuniyetin bir başlangıç olduğunu hatırlatır, başarılar dileriz.

Önlük Giydirme Törenleri

Dairemiz, üniversitemizde düzenlenen Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakülteleri Beyaz Önlük Giydirme Törenleri'ni başarıyla organize etmektedir, bu etkinlikler öğrencilere unutulmaz anılar ve anlamlı bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

medsks
Törenlerimiz, öğrencilere meslekleriyle ilgili ilham verici konuşmalar, özel öğrenci başarıları ve unutulmaz anılar sunarak, onları mezuniyet öncesi motivasyonla donatmayı hedeflemektedir.
medsks
Programlarımız, mezuniyet öncesi ve sonrası etkinlikleri, ödül törenleri ve özel anılarla dolu bir atmosfer yaratmaktadır. Ayrıca, öğrencilerin aileleri ve hocaları için unutulmaz anlar sunmaktayız.
medsks
Her törenimizde, öğrencilere içten tebrik mesajları ileterek, elde ettikleri bilgi ve becerileri mesleklerine nasıl entegre edeceklerine dair öğütler veririz. Gelecekleri için aydınlık bir kariyer dönemi dileriz.

Fakülte Etkinlikleri

Üniversitemiz fakülte etkinlikleri, öğrencilere Bilimsel ve Sosyal gelişimlerine katkı sunmayı hedefler. Bu etkinlikler, fakülte yaşamlarında başarılı bireyler yetiştirmeyi ve öğrencilerin bir araya gelerek etkileşimde bulunmalarını sağlamak amacını taşır.

medsks
Etkinlikler, öğrencilerin fakülte hayatında birbirleriyle deneyimlerini paylaşma amacını taşır.
medsks
Etkinlik programları, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sağlayacakları ortam sunar.
medsks
Etkinliklerimiz, öğrencilere gelecekleri için ilham verici mesajlar vererek, fakülte hayatları boyunca kazandıkları deneyimlerin onlara ışık tutacağını temenni eder.

Topluluk Etkinlikleri

Dairemiz, üniversite öğrenci topluluk etkinliklerini organize ederek öğrencileri bir araya getirmeyi ve topluluk faaliyetlerini desteklemeyi amaçlar.

medsks
Etkinlikler, öğrenci topluluklarını destekleyerek üniversite yaşamlarını zenginleştirmeyi ve öğrencileri farklı deneyimlerle buluşturmayı hedefler.
medsks
Etkinlik programları, öğrenci toplulukların faaliyetlerini sergilemelerine olanak tanır. Katılımcılar, topluluk etkinlikleriyle ilgi alanlarına yönelik deneyimler kazanır ve farklı topluluklarla etkileşimde bulunurlar.
medsks
Katılımcılara, Topluluk etkinliklerinin kazandırdığı deneyimlerin gelecekleri için önemli olduğunu vurgular, Topluluk faaliyetlerinin üniversite yaşamlarına kattığı değeri anlamalarını teşvik ederiz.

Spor Koordinatörlüğü

Ankara Medipol Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü, öğrencilerin fiziksel, ruhsal, sosyal ve spor gelişimlerini artırmayı aktif ve sağlıklı bireyler olmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

medsks
Koordinatörlüğümüz öğrencilerimizin eğitim hayatı dışında ilgi duydukları spor alanlarında çalışmalarını ve gelişmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.
medsks
Üniversitemiz öğrencilerimizin spor alanında geniş bir bakış açısına sahip olmalarını sağlamak, aynı zamanda kişisel gelişimlerine destek vermek amacındadır.
medsks
Öğrencilerin sosyalleşmelerine de katkıda bulunmak amacıyla, belirlenen bir program çerçevesinde çeşitli spor etkinlikleri düzenlenmektedir.

Tanıtım Birimi

Tanıtım Birimi, üniversitemizin vizyon ve misyonunu temel alarak aday öğrencilere üniversitemizin sunduğu yüksek kalitedeki eğitim anlayışı, nitelikli eğitim kadrosu ve öğrencilerine sağladığı burs ve indirim gibi olanakları etkili tanıtım faaliyetleriyle kanaat önderlerine en doğru şekilde ulaştırmaktayız.

medsks
Tanıtım Günlerinde üniversite tercihi yapacak adayları kampüsümüzde, tüm lisans ve ön lisans bölümlerinden akademisyenlerimiz, tanıtım ekibimiz ve başarılı bölüm öğrencilerimiz ile birlikte üniversitemizde ağırlamaktayız.
medsks
Üniversite tanıtım fuarlarına katılım göstererek aday öğrencilerle doğrudan iletişime geçerek üniversitenin stantlarında katılımcıların özel ilgi ve ihtiyaçlarına yönelik sorularını yanıtlama imkanı sunmaktayız.
medsks
“Kampüs Gezisi” etkinliklerinde aday öğrencilere dersliklerimizi, donanımlı laboratuvar ve kütüphanelerimizi gezme imkanı sunarak eğitim ortamını daha yakından tanımaları sağlanmaktayız.

Hazır mısın?

Bizimle İletişime Geç!