Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

5 YIL

Ankara Medipol Üniversitesi
Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi
olarak siz öğrencilerimiz ile iç içeyiz..
daha nice etkinliklere...

Etkinlik düzenleme konusundaki

deneyimimizi güçlendirdik.

tamamlanan etkinlik sayısı

öğrenci sayımız

etkinliklerimize katılan

öğrenci sayısı

yıl boyunca

Sağlık, Kültür ve Spor Hizmetleri

Biz kimiz? Ne yapıyoruz?

Başkanlığımız, öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını değerlendirmesi, yeni ilgi alanları kazanmalarına imkân sağlanması gerek sağlık gerekse sosyal durumlarının iyileştirilmesi, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkân verecek hizmetler sunmaktadır.

Başkanlığımız, Ankara Medipol Üniversitesi öğrencilerinin ruhsal ve bedensel sağlıklarına özen gösteren bireyler olarak yetiştirilmesi, birlikte düzenli ve disiplinli bir çalışma, dinlenme ve eğlenme alışkanlıklarının kazandırılması amacıyla beden ve ruh sağlıklarını korumak, topluma yararlı bireyler hâline getirmek için çağdaş yöntemlerle yeterli ve kaliteli düzeyde, beslenme, barınma, sağlık, kültür, spor ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet vermektedir.

Başkanlığımız, üniversitemizin basın yayın, kurumsal iletişim ve tanıtım faaliyetlerini organize etmektedir.

Öğrencilerin okul içinde sosyalleşmesini sağlamak amacıyla Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak , spor takımlarına verilmek amacıyla; ekipman, malzeme ve okul içerisinde yer alan futbol sahalarının kullanılması için gerekli mekânsal imkan sunulmaktadır.

Öğrencilerin, kendi kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilmeleri ve okul içerisinde sosyalleşebilmeleri adına Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi’nde  bünyesinde yer alan Öğrenci kulüplerine üye olabilirler.

Kampüs içerisinde öğrencilerin yapacağı çalışmalar, organizasyonlar ve etkinlikler için dairemiz bu etkinliklere gerekli araç – gereç, ekipman ve profesyonel ekip desteği  sağlamaktadır.

Sağlık , Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak Öğrenci  Kulüplerinin, spor takımlarının ve fakültelerimizin kamuoyu tarafından kabul görmeleri, saygınlıklarını arttırma  ve kulüplerin kendi bünyelerinde başarılarını daha da arttırabilmeleri için düzelenmiş oldukları etkinliklere  desteklerini sürdürmektedir.

BİRİMLERİMİZ

FAKÜLTE & ÖĞRENCİ KULÜP ETKİNLİKLERİ